ORDU KUMRU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023- 2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

2023- 2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Kaymakam Vekilimiz Sayın Emrullah DOĞRU başkanlığında, 2023-2024  Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem 'Okul Güvenliği Toplantısı' gerçekleştirildi.

Atatürk Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Sefa GÜRGÜN, İlçe Emniyet Amiri Emre KİRAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat EVİN, Daire Amirleri, Okul/Kurum Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Toplantıda, öğrenci ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler ile öğrencilerin her türlü kötü alışkanlıklardan korunması, onların ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetiştirebilmesi için alınması gereken güvenlik tedbirleri üzerinde duruldu.

İlçemiz genelinde bütün okullarda öğrencilerimizin bağımlılığa yol açan maddelerden korumak için önleyici rehberlik ve güvenlik çalışmaları değerlendirildi. Okul zamanı yaşanılan trafik yoğunluğunun trafik güvenliği açısından önemli çalışmaların yürütüldüğü belirtildi. Özellikle okul servisleri kontrollerinin sıklıkla yapılmasına ve denetimlerin koordineli bir şekilde  sürdürülmesine karar verildi. 

İlçe Kaymakam Vekilimiz Sayın Emrullah DOĞRU, toplantıda görüşülen konular ile birlikte yeni eğitim-öğretim yılının öğretmenlere ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

12-09-202312-09-202312-09-2023

Samur Mahallesi Atatürk Caddesi Belediye Binası Kat 4 52800 Kumru / ORDU - 04526412030

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.