ORDU KUMRU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem 'Okul Güvenliği Toplantısı' Gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Emrah AKDUMAN Başkanlığında, 2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem 'Okul Güvenliği Toplantısı' gerçekleştirildi.
2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem 'Okul Güvenliği Toplantısı' Gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Emrah AKDUMAN Başkanlığında, 2021/2022 2.Dönem Eğitim-Öğretim Yılı 'Okul Güvenliği Toplantısı' gerçekleştirildi.

Toplantı Kumru Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı , İlçe Emniyet Amirliği ,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü ve  Şoförler Odası Başkanlığının katılımıyla gerçekleşmiştir.

Toplantıda, öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler ile öğrencilerin her türlü kötü alışkanlıklardan korunması, onların ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetiştirebilmek için alınması gereken güvenlik tedbirleri üzerinde duruldu.

Okullarda Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında yapılması gerekenler ve okul çevresinin daha güvenli hale getirilmesi amacı ile kurumların koordineli çalışmaları sonucu alınacak tedbirler üzerinde duruldu. İlçemiz genelinde bütün okullarda öğrencileri alkol, sigara ve uyuşturucu başta olmak üzere her türlü faaliyetlere karşı emniyet tedbirlerinin alındığı vurgulandı.

Okul zamanı yaşanılan trafik yoğunluğunun da konuşulduğu toplantıda, trafik güvenliği açısından önemli çalışmaların yürütüldüğü belirtildi. Özellikle okul servisleri kontrollerinin sıklıkla olacağını ve denetimlerin koordineli bir şekilde  sürdürülmesine karar verildi. Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında okul servis araçlarında hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması üzerinde duruldu.

Samur Mahallesi Atatürk Caddesi Belediye Binası Kat 4 52800 Kumru / ORDU - 04526412030

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.